Избрани Новини

Нормална е пътната обстановка в Югозапада

Ограничено е движението на тежкотоварни автомобили на пътя между град Гоце Делчев и Доспат

Падналият сняг създава доста опасности за пътуването, най-вече в планинските райони, информира БНР. Част от пътищата и улиците в градовете са заледени. Имайте предвид и това при избора на скоростта. Днес, заради обилния снеговалеж, е ограничено движението на тежкотоварни автомобили на пътя между град Гоце Делчев и Доспат. По-внимателни трябва да бъдете и в района на прохода „Предел“, където са възможни заледявания. 

На първокласния път София-Кулата в участъка Долна Градешница-Струмяни-Сандански скоростта е ограничена до 40 км в час заради изграждането на автомагистрала „Струма“. Има промяна в организацията на движението в района на село Горно Спанчево. Ремонт има и на пътя между Добринище и град Гоце Делчев - от отклонението за село Елешница до ж. п. гара Генерал Ковачев. 

Свлачище затруднява движението по пътя между селата Блатска и Абланица. С повишено внимание се движете и в участъка Рила-Рилски манастир. По този път в района на село Пастра движението е в една лента заради свличане на земна маса. Там продължават ремонтните дейности. По пътя Бобов дол -Жедна на 15-тия км движението е в една лента. Пропаднало е пътното платно между кюстендилските села Смоличано и Пелатиково.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов