Избрани Новини

Стефан Генов: "Отиваме в София да играем футбол"

Двубоят "ЦСКА София" - ОФК "Пирин" Благоевград е в неделя, 4 декември, от 17.30 в София

С приповдигнато настроение старши треньорът на "Пирин" Стефан Генов посрещна журналистите на пресконференцията преди мача с ЦСКА- София. Нещо съвсем логично след убедителната победа в сряда срещу "Дунав" с 4:1. Генов призна, че и в съблекалнята също има настроение, което би трябва да повдигне духа преди мача с армейците. "Този отбор е много по-различен от онзи, с който играхме в Благоевград. Вижда се и импулса в играта им заради новия треньор. Отиваме в София, за да играем футбол и да спечелим нещо от този мач. Мога само да съжалявам, че имаме само 18 точки в актива си. Играем все по-добре и заслужавахме повече точки. Усеща се малко умора при нас, но така са всички отбори в края на годината"- допълни Генов.
Отборът на "Пирин" Благоевград ще бъде без двама ключови футболисти за гостуването си на ЦСКА - София. Заради контузии няма да играят Александър Башлиев и Антон Костадинов. За последния реално сезонът приключи, тъй като контузията му е по-сериозна. Башлиев има проблеми с кръста и до последно ще бъде под въпрос. Това, че столичани са имали по-малко време за възстановяване, не е от значение според Генов. Селекционерът е категоричен, че е важно е да има концентрация и желание.
Привъежениците на "Пирин" организират и екскурзия до столицата за двубоя с червения отбор. Отпътуването е 14:30 от хотел "Ален Мак", а цената ще бъде 5 лв. От домакините обявиха цена от 7 лв. за гостуващата в Б сектор публика.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов