Избрани Новини

Предадоха на съд четирима, отвлекли млада жена в Комарево

Окръжна прокуратура – Плевен внесе обвинителен акт

Окръжна прокуратура – Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу четирима мъже, разбили и нахлули през нощта в чуждо жилище и отвлекли млада жена.

Обвинението срещу Данаил И., Младен И., Анчо И. и Исмет Ш. е за това, че на 07/08.09.2016 г. в с.Комарево, Плевенска обл., около полунощ, в съучастие като извършители, отвлекли млада жена от с. Комарево, Плевенска обл., като дейците са били въоръжени и деянието е било извършено от повече от две лица.

Както и за това, че по същото време, в съучастие като извършители, влезли в чуждо жилище, като употребили за това сила, деянието е извършено нощем, от въоръжени лица и от повече от две лица.

Обвиняемият Данаил И., живеел на семейни начала с пострадалата в дома му в с.Бежаново до август 2016 г., когато жената си тръгнала заедно с малолетното им дете и отишла да живее в дома на майка си в Комарево. Обвиняемият многократно я търсил и я молил да се върне при него, но жената отказвала, заради физическия тормоз, който и налагал.

На 07.09.2016 г. около 18.00 ч. Данаил И. уговорил братята си Анчо и Младен и приятеля си Исмет Ш. да отидат с него и да отведат насила младата жена от дома на майка й. В изпълнение на намисленото, около полунощ, четиримата обвиняеми и още четирима техни приятели, отишли в с. Комарево с два леки автомобила, разбили входната врата на къщата и въоръжени с дървени колове, нахлули вътре. Открили жената и насила я издърпали навън, качили я в автомобила и потеглили обратно към с.Бежаново. Междувременно майката на отвлечената сигнализирала на тел.112 за случилото се.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов