Избрани Новини

Дами от ГЕРБ - Дупница поздравиха художничката Мария Атанасова

Тя представи първата си изложба "Съвременно християнско изкуство"

Представителки на дамската структура на ГЕРБ - Дупница уважиха откриването на първата изложба на художничката Мария Атанасова. Самостоятелната изложба на икони на дупнишката художничка премина под наслов "Съвременно християнско изкуство".

Откриването се състоя в галерия "Джамията" и събра на едно място десетки творци, почитатели на изкуството и публични личности. Сред присъстващите бе и общинският клубен ръководител на Жени ГЕРБ Радослава Чеканска. Тя подари от името на общинската структура букет цветя и поздрави Атанасова с първата й самостоятелна инициатива. Чеканска пожела това да бъде началото на поредица от прекрасни и градивни събития за твореца. "Продължавайте да творите все така неуморно и вдъхновяващо!", пожела още председателката на ЖГЕРБ в Дупница.

По време на откриването бе прочетен и поздравителен адрес от структурата на ЖГЕРБ, който гласеше: "За нас е огромна чест да Ви поздравим с първата Ваша самостоятелна изложба на икони, която сте избрали да бъде представена именно тук, в Дупница. Още по-хубаво е, че това се случва в навечерието на един от най-светлите християнски празници - Коледа. Приемете нашите най-добри благопожелания и дълбоко  преклонение пред творчеството Ви, пред Вашето ярко присъствие в света на изкуството. Искрено се прекланяме пред онази вътрешна искрица, наречена талант, намерила израз в стотици творби, създадени от Вас през три десетилетия творчески път. Желаем Ви здраве, лично и професионално щастие! Бъдете одухотворена и изпълнена с позитивна енергия!"



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов