Избрани Новини

Радио Благоевград отпразнува 43-тия си рожден ден

Музикалния редактор Крум Богдански беше избран чрез тайно гласуване за "Колега №1"

За 43-ти път журналистите от Радио Благоевград празнуваха рождения ден на медията. Хората от Радиото на Югозапада се събраха в ресторанта на ЮЗУ в университетската база на Бачиново. Музиката беше на ниво, подбрана от самите тях /в това отношение имат достатъчно брилянтни специалисти!/

Танците не спираха, ди джей Светослав Гюров беше на ниво, водещата Силвия Домозетска - атрактивна и неуморна. Директорът на медията Елисавета Каменичка поздрави колегите си, като им пожела да бъдат все така успешни. Програмният директор на БНР - известният водещ Мартин Минков, също поздрави присъстващите и връчи грамота и парична награда на музикалния редактор Крум Богдански, който беше избран чрез тайно гласуване за "Колега №1". Той е и водещ на предаванията "Джаз кафе" и "Зона БГ".

Танците и атракциите следваха непрекъснато до късно след полунощ, тортата беше и голяма, и вкусна, настроението се вдигаше, а радиожурналистите показаха, че не случайно Радио Благоевград е №1 в системата на БНР - бяха неуморими, забавни и заразяващи с веселие, остроумие и чар. Честит рожден ден, Радио Благоевград!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов