Избрани Новини

Радио Благоевград избра Слушател на годината

Това е университетската преподавателка Мария Кавданска

За първи път Радио Благоевград избра Слушател на годината и за 2016-та това е университетската преподавателка Мария Кавданска, съобщиха от медията. Наградата се връчва за споделяне на каузите на Радио Благоевград за утвърждаване и възпитаване на ценности. 

Мария Кавданска е от Благоевград. Член е на Клуба на естетите към Радио Благоевград и посещава всички събития, организирани от Радио Благоевград. Следи всички предавания на Радио Благоевград, участва с мнение по теми, коментирани в предаванията. Чете сайта на медията и е активна във фейсбук страницата на Радиото. С гражданската си позиция и професионални активности поддържа каузи на Радио Благоевград в посока утвърждаване и възпитаване на ценности.

Мария Кавданска е доктор по педагогика. Има дългогодишен стаж като университетски преподавател, педагог, педагогически съветник и методист. Автор и съавтор на над 60 научни публикации – монографии, учебници и учебни помагала на МОН, студии, статии и доклади. Научните й интереси са в областта на предприемачеството, трудово-конструктивната и техническа дейност за деца и ученици, приложното творчество и др.

Наградата на Мария Кавданска за Слушател на годината за 2016г. бе връчена от директора на Радио Благоевград Елисавета Каменичка.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)