Избрани Новини

Ало измамници в Сандански за ден с богат урожай

Измамиха три жени с близо 13 000 лева

Три сигнала за телефонни измами са получени в Районно управление-Сандански на 15 декември, съобщиха от ОДМВР-Благоевград. Около 11:55 часа 69-годишна жена от град Сандански е получила телефонно обаждане от непознат за нея мъж. Той й съобщил, че дъщеря й е пострадала и е необходима парична сума за операцията й. Потърпевшата е хвърлила през прозореца на жилището си сумата от около 4 000 лева.
Около 12:00 часа 77-годишна жена от Сандански е въведена в заблуждение от непознат за нея мъж, който се представил за полицейски служител и поискал да изхвърли през прозореца на жилището си парична сума, тъй като с това ще помогне за залавянето на телефонни измамници. Жената е хвърлила през прозореца сумата от около 6 500 лева.
Около 10:00 часа на 84-годишна жена от града е поискана парична сума, необходима за операция на дъщеря й. През прозореца на жилището си жената е изхвърлила сумата от около 2 350 лева, които взело непознато за нея лице. За случаите е уведомена Районна прокуратура-Сандански. Работата продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов