Щур празник и дъжд от лакомства очакваха децата във фоайето на Община Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Щур празник и дъжд от лакомства очакваха децата във фоайето на Община Благоевград

18 декември 2016, 19:11 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Община Благоевград

 • Снимка:
  Община Благоевград

 • Снимка:
  Община Благоевград

 • Снимка:
  Община Благоевград

Детският коледен панаир се ораганизира от фондация "EASYART” и Община Благоевград за трета поредна година

Стотици деца се забавляваха във фоайето на Община Благоевград по време на Детския коледен панаир, който се проведе в рамките на два дни. Инициативта се ораганизира от фондация „EASYART” и Община Благоевград за трета поредна година. Коледният панаир е част от празничната програма на Благоевград, която преминава под мотото "Заедно по Коледа". През целия уикенд малките жители и гости на града изработваха карти, коледни играчки, гирлянди, снежни човеци и коледни сладки. 

Най-голямата изненада в програмата се оказа специално изработена пинята под фрмата на кукер, пълна с лакомства. В забавлението се включиха десетки деца със завързани очи, които с помощта на пръчка опитваха да скъсат пинятата, за да получат сладки и бонбони. Играта продължи около половин час, а след поредния удар, във фоайето на Общината заваля дъжд от бонбони и близалки. Играта донесе много смях и положителни емоции на децата, които нетърпеливо събираха лакомствата. 

Иницативите, включени в празничната програма на Община Благоевград, продължават. Утре предстоят два поредни концерта на ансамбъл „Пирин“. Първият от тях е в 18:00 часа, а вторият от 20:00 часа в зала „Яворов“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета