Избрани Новини

Прокуратурата образува досъдебно производство срещу бракониер-побойник

Той е познат като системен нарушител, който извършва незаконна сеч на дървесина

Районна прокуратура - Разлог образува досъдебно производство срещу Борис Иванов от Разлог, известен с прякора Бобата, за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице - престъпление по чл. 131 от наказателния кодекс, информира Дарик.

На 9 януари около обяд Борис Иванов бе спипан от горските надзиратели към Държавно горско стопанство - Разлог Георги Алуминов и Христо Анастасов да извършва незаконна сеч в местността Катарино, землището на Разлог. Горските служители опитали да осъществят контакт с контрабандиста и да му съставят акт, но той отказал да се подчини, грабнал едно дърво и започнал да удря Георги Алуминов. В следствие от ударите пострадалият горски служител е получил множество хематоми и кръвонасядания по тялото. За случая бе уведомено РУП- Разлог.

Борис Иванов е познат като системен нарушител, който извършва незаконна сеч на дървесина. Той има множество повдигнати обвинения, както за незаконна сеч на дървесина в държавни горски територии в района на Разлог и Симитли , така и за множество груби посегателства срещу горски служители.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)