Избрани Новини

Записванията за "Детски Пирин Фолк“ Сандански започнаха

За първи път в 25-годишната история на международния фестивал ще се проведе и конкурс специално за деца

За първи път в 25-годишната история на международния фестивал „Пирин Фолк“ Сандански ще се проведе и конкурс специално за деца.
„Детски Пирин Фолк“ Сандански е конкурс за изпълнителско изкуство на песен от македонска фолклорна област за деца между навършени 8 и 15 години. Той ще се проведе на 25 август 2017 г.
Миналата година за пръв път химнът на фестивала „Добре дошли в Сандански, приятели“ бе изпълнен от деца  и събра бурните овации на зрителите в препълнения Летен театър. Това бе и своеобразната подготовка за учредяването тази година и на детския конкурс. Неговото първо издание ще е част и от отбелязването на четвъртвековния юбилей на утвърдения и единствен по рода си фестивал „Пирин Фолк“ Сандански.
Подробните условия за участие може да намерите в Правилника на фестивала на обновения интернет сайт на адрес: http://pirinfolk.com/bg/pravilnik
Очакваме вашите заявки за участие на e-mail: office@fenfolktv.bg или на адрес: София 1330, ж.к. Сердика, ул. Гюешево 85, ет.3 /за фестивала „Пирин Фолк“/
Крайният срок за записване е 30 април: https://www.youtube.com/watch?v=ONftuiM4dnc



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)