Избрани Новини

"Пирин" (Разлог) прекърши психически "Септември" в контрола

След 0:2 симитличани загубиха мотивация да наваксат изоставането

"Септември" Симитли загуби домакинската си контрола срещу добре сработения отбор на "Пирин"- Разлог. През първите 25 минути "Септември" имаше изключителен превес в игрови и голови ситуации, но и пропуснаха много такива. Включителен и малшанс греда на Хазуров. След доста индивидуални и комплексни отборни грешки, домакините допуснаха два гола във вратата си.
Създалата се ситуация при 2:0, се отрази  много върху играта на симитличани и при този развой на събитията футболистите на "Септември" изгубиха мотивацията, с която бяха излезли на терена. При негативен резултат за "Септември" приключи първото полувреме, а един от ключовите играчи Анатоли Лулейски излезе принудително от игра след контузия. На негово място в игра влезе Смилен Златанов.
До 55-тата минута съставът на домакините остана непроменен, а след това, старши треньорът Антон Бачев започна да променя състава с нови сили.
В 70-ата минута главният съдия Стефан Апостолов отсъди дузпа срещу гостите от Разлог, след като видя, че топката е отклонена от ръката на Николай Раданов. Кирил Георгиев бе точен от бялата точка и резултат бе намален на 1:2.
Така със загуба за "Септември" завърши поредната контрола в подготовката.
"Много неприятна загуба, въпреки че е контролен мач. Неприятно е от гледна точка  на това, че загубите се отразяват доста негативно върху мотивацията на футболистите и тяхната увереност. Надявам се, че разговорите с нас -треньорския екип с футболистите ще променят нагласата им", категоричен бе Бачев след мача.
В събота "Септември" играе последна контрола преди започването на пролетния полусезон с юношите на "Славия" в София, информираха от Община Симитли.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов