Избрани Новини

ГЕРБ- Кюстендил регистрира листата си за парламентарните избори

Документите бяха внесени в РИК от Кирил Калфин

ПП ГЕРБ - Кюстендил регистрира листата си с народни представители за предстоящите на 26-ти март предсрочни парламентарни избори. Документите бяха внесени в РИК от областния координатор на партията Кирил Калфин. ГЕРБ бе първата политическа сила, която се регистрира в РИК за предстоящия вот.

Водач на листата е областният координатор и народен представител в 41-во, 42-ро и 43-то Народно събрание Кирил Калфин. Втори е Ивайло Константинов - предприемач, председател на Общински съвет - Дупница и координатор на ГЕРБ - Дупница.

Трети в листата е Виктор Янев - преподавател и координатор на ГЕРБ - Кюстендил. Четвърта е Радослава Чеканска - педагог и координатор на Жени ГЕРБ - Дупница, а пета е Михаела Крумова - юрист, председател на Общински съвет - Кюстендил и член на Националния изпълнителен съвет на ЖГЕРБ.

Шеста в листата е Мая Спасова - инженер и общински съветник в ОбС - Бобов дол. На седмо място в листата на ПП ГЕРБ за област Кюстендил е Марта Желязкова - Копанарска - социален работник. На осмо място в листата е Даниела Стоянова - бизнес администратор, председател на Общински съвет - Бобошево и координатор на Жени ГЕРБ - Бобошево.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов