Избрани Новини

ГЕРБ-Благоевград почете Апостола на свободата на церемония в Петрич

Даниела Савеклиева и Бисер Михайлов положиха цветя в знак на признателност

Представители на партийните структури на ПП ГЕРБ от Благоевградска област бяха гости на тържественото честване в Петрич на 144-ата годишнина от обесването на Левски в град Петрич.

Десетки граждани и гости на Петрич се включиха в организираното от общината  факелно шествие, което премина през централните улици на града и стигна до паметника на народните будители срещу сградата на Общината. Там венци и цветя в знак на признателност положиха областният координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева, бившият областен управител Бисер Михайлов, кметът на Сандански и общински ръководител на партийната структура Кирил Котев, Александър Мацурев от ГЕРБ-Банско, председателят на ОбС-Петрич Георги Динев, секретарят на МГЕРБ-Петрич Анастасия Попова и Александър Манолев.

"Демократска република, сиреч народно управление – така простичко, смислено и ясно Апостола ни завещава своя политически идеал. Сега този идеал ние наричаме гражданско общество.

Пред нас стои нелеката задача да подкрепим с дела, заръчаното от Левски, да докажем, че не напразно е дишал, че не напразно е обикалял по къщи и паланки”, подчерта в словото си по повод годишнината от обесването на Апостола кметът на община Петрич и вр.и.д. ръководител на ГЕРБ – Петрич Димитър Бръчков.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов