Избрани Новини

Милен Радуканов: Нищо не сме направили, само една победа

Новият старши треньор на "Пирин" благодари на футболистите и феновете

Новият старши треньор на "Пирин" Милен Радуканов изрази благодарност към футболисти и фенове, след победата с "Левски". За Радуканов това е просто една победа, три точки и нищо повече.
„Иначе един сполучлив мач за нас. Радващо е, че отбелязахме гол и спечелихме двубоя, защото все още не сме готови за старта на първенството. Искам да благодаря и на ръководството, че ме покани”, посочи Радуканов след 1:0 в първия си официален дуел начело на „орлетата”.

„Очаквахме това 3-5-2 от Левски, гледахме го през цялата подготовка, затова предприехме тази преса в средата на терена, с бързо обръщане по фланговете и в крайна сметка "Левски" имаше само 1-2 положения заради наши грешки. Важното е, че спечелихме. Аз обаче съм притеснен, защото сме много малко хора. Едва 18 човека сме, а имаме днес разтежение и жълт картон, което ме тревожи много.
„Аз мисля само за следващия ни мач. Целта е да останем в групата и да се опитаме да изградим стил на игра, който да радва привържениците. Нека я караме крачка по крачка.”



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов