Избрани Новини

Цветан Цветанов: 75% е обновлението на листата на ГЕРБ в Благоевградски избирателен район

Кандидатите за депутати на ГЕРБ ще бъдат официално представени в неделя от 16 часа

75% е обновлението на листата на политическа партия ГЕРБ  за I многомандатен избирателен район. Включени са хора, доказани в своята професионална дейност, с активна гражданска позиция. В Благоевград най-силно впечатление правят новите лица, издигнати от Петрич, Сандански и Гоце Делчев. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата в Благоевградска област Цветан Цветанов по време на представянето на водачите на листи на партията. 

Той обяви, че кандидатите за депутати на ГЕРБ ще бъдат официално представени в неделя от 16.00 часа в зала „22 септември” в Благоевград.
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че общият процент на новите лица в листите на ГЕРБ е 54 %. "Направили сме всичко възможно тези нови лица да бъдат общественици", каза той.
Цветан Цветанов подчерта, че и в тази кампания ГЕРБ няма да се отклонява от традицията и ще заложи на срещите лице в лице с българските избиратели.  Той обяви, че от ГЕРБ ще направят всичко възможно да участват във всеки един медиен дебат, за да може истината да излезе наяве и да се представят политиките на партията.
Слоганът на партията в кампанията за предстоящите на 26 март парламентарни избори е "Реални решения за България".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)