Избрани Новини

Дения Пенчева – единствената българка с интервю за кувейтски вестник

Народната певица бе гост на годишния прием по случай 55-годишнината от независимостта на държавата Кувейт

Дения Пенчева бе гост на годишния прием по случай 55-годишнината от Независимостта на държавата Кувейт и 25 години от Освобождението й. Той се провежда ежегодно от Кувейтското посолство в София.

"Щастлива съм, че традиционно получавам покана за това събитие. Вече за 6-та поредна година съм гост. Като възпитаник на дипломатическото училище към Руското посолство у нас, често получавам покани за такъв род изискани мероприятия“, споделя фолклорната певица.

"Преди години подарих свой музикален диск на тогавашния посланик и песните ми много се харесаха на кувейтските дипломати. Вследствие на това и със съдействието на говорителя на арабските емирства за България – Мохамед  Халаф – дадох интервю за престижния кувейтски вестник "Ал Уатан” (Al Watan)", допълва изпълнителката на "Лиляно моме".

Дения Пенчева е единствената българка досега, която е давала интервю за кувейтски вестник.

"Благодаря още веднъж за поканата на Негово Превъзходителство Посланика на Кувейт г-н Якуб Ал Атиики. За мен беше чест и удоволствие да бъда гост редом с дипломати, политици и бизнесмени с бизнес в Кувейт!“, категорична е изпълнителката от ефира на Фен Фолк ТВ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов