Избрани Новини

Цветанов в Петрич: ГЕРБ ще продължи безвъзмездното саниране на многофамилни жилищни сгради

Срещна се с кмета на Петрич Димитър Бръчков

Гласувайте с номер 11 на предстоящите парламентарни избори, защото само ГЕРБ предлага реални решения за България. Това призова жителите по време на обиколката си по централните улици на Петрич заместник-председателят на ГЕРБ и  водач на листата в Благоевградска област Цветан Цветанов. С жителите и гостите на южния град разговаряха и втората в листата и областен координатор на ГЕРБ в Благоевград Даниела Савеклиева, кметът на Петрич Димитър Бръчков, кандидатите за народни представители Венцислав Хросинков, Георги Динев и Вили Вучева.

Хората в Петрич се интересуваха вярно ли е, че в момента програмата за безвъзмездно саниране на многофамилни жилищни сгради е спряна от служебното правителство и ако е така - защо една от най-социалните програми не може да достигне до тези, за които е предназначена. Цветан Цветанов обясни, че въпреки безпочвените обвинения на опонентите на ГЕРБ, реализацията на Националната програма за енергийна ефективност е изключително важна за хората. Кой ще поеме отговорност за спирането на санирането след 10-15 години, когато панелните блокове започнат да се рушат?”, попита той и заяви, че ГЕРБ ще продължи тази програма.

Цветан Цветанов и представителите на ГЕРБ в областта купиха мартенички, изработени от ученици от училище "Кочо Мавродиев", които продаваха произведенията си на пазара в Петрич. Те обясниха, че събират средства за болно момиченце, чиято кутия с дарения е била открадната. Другата инициатива, която ГЕРБ подкрепи, е на Сдружение "Заедно можем повече", които събират средства в помощ на абитуриенти в неравностойно положение.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)