Избрани Новини

Екатерина Захариева откри кампанията на ГЕРБ в Пазарджик: Ще победим за 11-и път!

Листата на ПП ГЕРБ е именно с номер 11 в интегралната бюлетина

„Показали сме, че можем и че никога не обещаваме невъзможни неща. Ще победим за 11-и път!“ С тези думи Екатерина Захариева, водачката на листата на ПП ГЕРБ в 13 многомандатен избирателен район Пазарджик, откри официално предизборната кампания в областта.
Захариева и останалите 17-и кандидати от листата на ГЕРБ в Пазарджик се черкуваха в катедралния храм „Свето Успение Богородично“ в областния център, след което пуснаха в небето 11 бели гълъба.  Листата на ПП ГЕРБ е именно с номер 11 в интегралната бюлетина.
„Ще правим всичко възможно животът в Пазарджик да стане по-добър – каза по-късно пред симпатизанти и журналисти Екатерина Захариева. - Националният ни приоритет е образованието – желанието на ГЕРБ е след излизането от училище едно дете да има умения за започване на работа, знания, за да продължи да се обучава в университет и предприемачески дух.“
Приоритетите на ГЕРБ в област Пазарджик са:
1. Преодоляване на неграмотността и агресията сред децата
2. Разкриване на нови работни места като резултат от икономически просперитет, насочен към увеличаване на доходите
3. Политики в подкрепа на земеделските производители и животновъди
4. Реклама на региона и политики за развитие на туризма
5. Електронна регионална борса за предлагане и наемане за почасова работа на млади хора
6. Борба с престъпността на всички нива и с радикализацията
Захариева представи и националните приоритети на ГЕРБ, сред които е икономическият просперитет чрез създаване на нови работни места с висока добавена стойност, увеличаване на доходите и пенсиите чрез създаване на реално работеща икономика, намаляване на административната тежест, облекчения за семействата с до 3 деца, прекратяване на злоупотребите със социални помощи, продължаване на съдебната реформа и преследване на корупцията на всички нива с конкретни мерки.
Екатерина Захариева ще има редовни приемни за граждани, на които те могат да поставят проблемите си.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов