Избрани Новини

Важно за шофьорите в Благоевградско!

Ограничения ще ги притесняват няколко дни

През тази седмица специализираното звено за инспекция ще обследва тунелите на автомагистралите "Струма" и "Тракия" на "Траянови врата" и по пътя София-Кулата.
Проверките на съоръженията по трансевропейската пътна мрежа ще се извършат от експерти на министерствата на транспорта и на вътрешните работи, от Агенция "Пътна инфраструктура", както и от Университета по архитектура, строителство и геодезия.
Днес от 8 до 17 часа ще се проверяват двата тунела на магистрала "Струма". Движението няма да спира. При работата на експертите последователно в дясната и лявата тунелна тръба ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента и ще бъде намалена скоростта.
Пак в понеделник през деня ще се обследват трите тунела на главен  път Е-79 от София до Кулата.
Движението в района на съоръженията ще бъде организирано по специален график
В района на тунел "Железница" ще се ограничи движението на всички МПС, които ще се пренасочват по общинския път през село Железница.

В района на тунела в Кресненското дефиле ще се ограничи преминаването на всички МПС, които ще се пренасочат по общинския път в близост до съоръжението.
На 28 февруари последователно ще се ограничава преминаването през дясната и лявата тръба на тунел "Траянови врата" при 53-ти км на автомагистрала „Тракия“. Трафикът ще се пренасочва в свободната тунелна тръба.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов