Избрани Новини

Интерактивен гид ще "развежда" туристи из Сандански

Община Сандански се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“

Община Сандански се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“. Това е новият интерактивен гид на България, предоставящ информация както за забележителностите на държавата, така и за специалните предложения на местните фирми. Мобилното приложение “iLoveBulgaria” предлага на гражданите и туристите неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност.
„iLoveBulgaria“ е част от международната платформа „iLove“, разработена в Англия, ползваща най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. Това иновативно решение обединява усилията на Министерството на туризма, общините и фирмите, с цел подобряване качеството на предлаганите услуги.
Община Сандански официално е част от проекта и предстои онлайн дестинацията да бъде завършена. Скоро интерактивният гид на България ще „развежда“ туристите из местните забележителности.
А ето какво казаха от „iLoveBulgaria“ за Сандански:
„В навечерието на националния празник на България, екипът на iLoveBulgaria приветства като член на Платформата още едно родно райско кътче - община Сандански. Природните богатства на общината - от величествените върхове на Пирин планина до красивата и плодородна долина на река Струма, това е един къс земя, съхранил хилядолетна история. Сандански ви очаква да почувствате величието на българската природа, в комбинация с прекрасното мелнишко вино и смесицата от средиземноморски и традиционно български ястия, като междувременно посетите туристическите обекти в общината!"



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)