Избрани Новини

Илия Царски застава твърдо зад кандидата на ГЕРБ Александър Манолев

Известният автомобилен състезател подкрепя кандидата на ГЕРБ за народен представител от Благоевград

Един от най-титулуваните родни автомобилни състезатели Илия Царски изказа личната си подкрепа към един от кандидатите на ПП ГЕРБ в област Благоевград - Александър Манолев. Той е нареден на 5-а позиция в листата на най-голямата партия и е номиниран от общинската ѝ структура в Сандански.

Илия Царски днес призова в социалната мрежа феновете и симпатизантите си от общините в Благоевградска област да подкрепят кандидата на ГЕРБ. Ето какво написа той: „Искам да пожелая успех на Александър Манолев, който е номиниран на 5-о място в листата на ПП ГЕРБ в област Благоевград. Човек, който е доказал, че знае и може. В политиката трябва да виждаме повече такива хора. Заставам с името си и съм сигурен, че няма да сгреша, защото го познавам и знам, че на него може да се разчита!“, написа известният състезател.

Илия Царски е един от най-титулуваните  родни автомобилни състезатели, притежаващ  18 шампионски титли в кариерата си. Шампион на България за 2012 година в Националния шампионат на България - затворен маршрут, един от най-популярните пилоти в България. От 2012 г. е лице на кампанията "Шофирай разумно и не бъди състезател на пътя", а от 2013 г. е лице на кампанията на ЕКО България "Обади се като стигнеш".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов