Избрани Новини

Кирил Калфин присъства на честванията за Трети март в Кюстендил

Включиха се и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Виктор Янев и Михаела Крумова

По повод националния празник на България 3-ти март областният координатор и водач на листата на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин присъства на тържествената церемония по почитане паметта на загиналите за свобода.

В поклонението по случай 139-ото отбелязване на най-паметната за българите дата, се включиха още кандидатите за народни представители Виктор Янев и Михаела Крумова.

Глави в знак на признателност сведоха общинските съветници Спиридон Лещански, Иво Саев и Реонита Йорданова, областният координатор на МГЕРБ Мая Станойкова, както и представители от местната структура на ГЕРБ.

Церемонията започна с издигане на българския трибагреник и произнасяне на тържествени слова.

С едноминутно мълчание и падане на колене присъстващите почетоха паметта на загиналите герои. Кандидатите за народни представители поднесоха венец на паметника на Булаир, намиращ се на централния площад „Велбъжд” в областния град. Венецът бе наситен с бели, зелени и червени цветя, символизиращи трибагреника ни.

По традиция и за този празник представителите на ГЕРБ  зарадваха малки и големи жители на Кюстендил, подарявайки им български трибагреници.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)