Избрани Новини

ПП ГЕРБ отбеляза Трети март в Дупница

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Ивайло Константинов и Радослава Чеканска присъстваха на честванията

Община Дупница отбеляза тържествено и с редица мероприятия националния празник на България 3-ти март. В честванията се включиха и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Ивайло Константинов, Радослава Чеканска и Мая Спасова.

Церемонията започна с полагането на венци и цветя пред паметната плоча на дупнишките опълченци. Венец от името на политическата сила положиха представители на младежката организация в Дупница. По-късно, по време на церемонията бе издигнат тържествено и българския трикольор пред сградата на Общината.

Ивайло Константинов, Радослава Чеканска и Мая Спасова присъстваха и на празничната музикална програма на пл. "Свобода". В нея се включиха смесен хор “Рилски звуци”, танцов състав “Зора”, танцова школа “Терпсихора”, ВС „АртПоп”, фолклорно трио “Авлига” и балетна школа към НЧ “Зора 1858”.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ уважиха и откриването на изложбата по повод националния празник. Изложбата се състоя в зала "Околийска къща", където бяха изложени 60 творби на най-именитите български художници. Уникалните картини са от художествения фонд на единствения по рода си на Балканите Исторически музей - Панагюрище.

Инициатива по повод празника проведоха и Младежи ГЕРБ - Дупница, заедно с лидерката им Лора Василева.  И за тази годишнина от Освобождението на България младежката структура подари стотици трибагреници на своите съграждани.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов