Избрани Новини

Първата победа в пролетния дял за "Септември" Симитли

Новините

05-03-2017, 09:02

Снимка:

simitli.info

Автор:

blagoevgrad.utre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спас Стоименов е новият треньор на "Септември" (Симитли)

Надви "Хебър" с 3 на 0

"Септември" (Симитли) изигра перфектно първо полувреме срещу "Хебър" (Пазарджик), с което подсигури 3 точки в актива си, като победи с класиката 3:0, информираха от пресцентъра на общината. Първият гол симитличани отбелязаха чрез Боби Хазуров още в седмата минута на мача. Това попадение окрили футболистите на Спас Стоименов и в 15-тата минута Андон Гущеров покачи резултата на 2:0.

През втората част играчите на "Септември" излязоха отново мотивирани на терена, но нещо липсваше в играта им. Положителният резултат в тяхна полза като чели отпусна част от момчетата, някои бяха заменени от старши треньора  Спас Стоименов. Доста положения бяха пропуснати, като в един момент се усети надмощие на гостите. В 70-тата минута Андон Гущеров закова победното 3:0, като до края на мача "Септември" не показа забележителна игра.

След първата победа в пролетния дял на Югозападната трета лига старши треньорът на "Септември" (Симитли) Спас Стоименов отбеляза, че е доволен от спечелените 3 точки, но играта на футболистите му през втората част на срещата не е била задоволителна.

"Доволен съм от 3-те точки и играта ни през първото полувреме. За съжаление имахме много голям проблем през второто полувреме, първите 25 минути не показахме добра игра. Във фаза защита и при центриране имаме неща, които трябва да отработваме. Младите футболисти имаха проблеми, но с течение на времето се надявам да ги отработим и да ставаме по- добри“, коментира за simitli.info селекционерът.

Състав на "Септември" (Симитли): Димитър Пангев, Асен Топузов( Здравко Карадачки) ,Николай Стоилков, Георги Пейчев, Божидар Станчев, Симеон Бояджиев(Стойко Иванов), Анатоли Лулейски,Кирил Домозетски(Боби Сандев),  Андон Гущеров, Ивайло Иванов, Борислав Хазуров.

  



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов