Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Александър Манолев подари над 1000 гербери на дамите в Сандански - blagoevgrad.utre.bg

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Александър Манолев подари над 1000 гербери на дамите в Сандански

08 март 2017, 17:30 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Цветята бяха придружавани с картичка с лично обръщение по случай празника Осми март

Над 1000 гербери подари днес кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ в Благоевградска област Александър Манолев на дамите в Сандански. Цветята бяха поднесени от младите активисти на партията и бяха придружавани с картичка с лично обръщение по случай празника.

Александър Манолев посети и няколко от големите шивашки цехове в общината, където работят предимно жени. „Искам да ви поздравя с днешния празник и да ви благодаря за всичко, което правите за съхраняване на семейните ценности и бъдещето на България“, каза той по време на срещата. По думите му, за бизнеса е изключително важно по-бързото завършване на АМ „Струма”, което е основен приоритет на ГЕРБ. „По-лесно придвижване, означава повече инвестиции и повече поръчки във вашия сектор“, допълни Александър Манолев.

Според него Сандански вече се утвърждава като основен център на шивашката индустрия и трябва да се работи за плавно увеличаване на заплащането в сектора.Коментари (1)

Потребител
Лия
Чудесна инициатива! Браво на Манолев! ДОбър човек, добър политик, добър избор за промяна на нашия регион!
09 март, 17:38 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета