Избрани Новини

Работилница за декупаж ще помага на кухня за бедни

Днес от 10 часа всеки може да се включи в работилницата

Сдружение "Гласовете ви чувам" към Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград и Православния информацинен център към Неврокопската света митрополия организират работилници "От сръчните ръце на мама". Събраните средства ще отидат за доброволческата кухня за бедни при черквата "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада", която цяла зима осигурява топъл обяд на над стотина наши съграждани. И ще продължи да го прави, докато има хранителни продукти. За целта ще се организира благотворителен базар.

Първата работилница е днес от 10 часа в неделното училище на черквата "Св.Николай Чудотворец"  в "Грамада". Ще се прави декупаж на тема "Великден" под ръководството на Анелия Зайкова и Зорница Николова.

Втората работилница е на 15 март от 18 часа в учебната зала на Православния информационен център, ул. "Тракия" -3. Ще се изработват хартиени цветя под ръководството на Кирилка Симеонова.

Всеки може да се включи в работилниците или във великденския базар с ръчно изработени от него неща в помощ на доброволческата кухня за бедни при църквата "Св. Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада". Или да закупи хранителни продукти и да ги занесе в Православния център или направо в черквата в "Грамада". Може и да преведе пари, ако желае, по сметка. Или да стане част от доброволческия екип на кухнята.

Добрият човек винаги може да помогне с каквото има.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)