Избрани Новини

Синът на Николина Чакърдъкова дари помагала на гоцеделчевската библиотека

Това е четвъртото поред дарение от книги на Васил

С поредно дарение беше обогатен фонда на отдела по чуждестранна литература на градската библиотека в Гоце Делчев. Изключително ценни помагала по математика, хуманитарни и природни науки, заедно с достъп за специализиран обучителен интернет портал, подариха синът на известната певица Николина Чакърдъкова Васил и годеницата му Лора, информира Дарик.
Това е четвърто поред дарение от книги, което младият неврокопчанин прави за родния си град.
След енциклопедии и книжки на английски език за един от социалните домове в града, за една от детските градини и ПМГ „Яне Сандански“, този път образователните продукти са предназначени както за ученици, които се занимават сериозно с английски език, така и за техните преподаватели. За 12-те компютъра в читалнята на градската библиотека Васил и Лора дариха и код за достъп, който да улесни ползването помагалата не само на хартия.
Дарителите получиха почетна грамота от главния библиотекар Росица Попаркова, като през месец май предстои специална среща на дарителите с всички, които имат нужда от тези помагала, с подробни разяснения как да се използват най-рационално, уточни тя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов