Избрани Новини

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Марта Желязкова - Копанарска се срещна с жители на Овчарци

Марта Желязкова - Копанарска: Тези избори са важни за да имаме нормалния живот, който заслужаваме

"ГЕРБ даде едно спокойствие на тази държава. Сега, или ще се върнем в тъмното минало, което, не знам защо, някак постоянно забравяме, или ще продължим напред. Забравяме опашките, забравяме купоните, режима на тока, инфлациите, фалита на банките - всички тези неща ги изхвърляме от ума си. Да, ама те си бяха и всички сме ги изпитали." Това заяви по време на среща с жители на с. Овчарци кандидатът за народен представител от ГЕРБ Марта Желязкова - Копанарска.

На срещата присъства и водачът на листата на ГЕРБ - Кирил Калфин, кандидатите Ивайло Константинов, Виктор Янев, Радослава Чеканска и Мая Спасова. С жителите на с. Овчарци се срещна и кметът на общината и председател на ГЕРБ - Сапарева баня - Калин Гелев.

Пред присъстващите жители Марта Копанарска посочи, че много от нещата, направени от ГЕРБ, са видими - магистралите, по които пътуваме, санираните блокове, рамонтираните детски градини. "Това са неща, които всеки може да види. Много от нещата не успяха да бъдат направени, защото мандатът не беше довършен. Затова сега е важно да спечелим изборите, за да може нещата да продължат в тази посока. Защото държавата, при управлението на ГЕРБ, върви в правилна посока, развитието на общините - също. Убедена съм, че ако не управлява ГЕРБ и десни партии, държавата отново ще изпадне в колапс, както при управлението на Орешарски през 2014 г.", заяви още тя.

Марта Копанарска посочи, че приоритетите в програмата на ГЕРБ този път са малко по-различни. "Много се акцентира върху образованието, защото всички си даваме сметка, че когато няма млади и образовани хора, каквото и да се прави, то е безсмислено. Дава се акцент и на социалната политика - предвижда се увеличаване на минималната и средна работна заплата, както и на пенсиите", каза кандидатът на ГЕРБ от община Сапарева баня.

По време на разговора с жителите на с. Овчарци, Марта Желязкова - Копанарска посочи, че екипът на кмета на общината Калин Гелев е от 1 година и няколко месеца и няма как за това време да се случат чудеса. "Има проблеми, които са трупани с години и е нужно време да бъдат решени", каза тя.

Кандидатът за народен представител определи изборите на 26-ти март като изключително важни "не защото ГЕРБ трябва да спечели на всяка цена, а заради нас. За да имаме нормалния живот, който заслужаваме."



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов