Избрани Новини

Волейболисти от Сандански подкрепят кандидата на ПП ГЕРБ Александър Манолев

"Винаги съм се стремял да помагам за реализирането на важни за региона ни проекти“, каза Александър Манолев

Волейболният отбор на Сандански „Медиус волей” подкрепи кандидата на ПП ГЕРБ в Благоевградска област Александър Манолев. Те му пожелаха успех на предстоящите избори и призоваха своите фенове да дадат гласа си за човек от града, който ще работи за региона.

„Искам да дам гласа си за личности, за хора, които познавам и от които после ще мога да изисквам, ако не оправдаят доверието ми“, каза председателят на клуба Стоян Стоянов. Той, заедно с другите момчета от отбора, разговаряха за бъдещето на Сандански и региона с Александър Манолев. „За нас, хората които се занимаваме със спорт, отпускането на средства за изграждане на нова спортна зала в Сандански от правителството на г-н Бойко Борисов бе най-силният аргумент, че има визия да се насърчава спортът в нашия град. Важно е обаче този проект да бъде завършен максимално бързо“, допълни младият специалист.

„Винаги съм се стремял да помагам за реализирането на важни за региона ни проекти. Ще продължа да го правя, независимо на каква позиция съм“, каза Александър Манолев. По думите му ГЕРБ има ясна визия за развитие на младежта и спорта, не само в региона, но и в цялата страна. „Ако имаме подкрепата на хората, това ще е един от многото проекти, които ще реализираме“, подчерта кандидатът за народен представител.

За изграждането на нова спортна зала в Сандански са отпуснати 2,3 млн. лева, като тя ще бъде изградена на терените на бившите казарми в града. Ще бъде направен надземен паркинг, а капацитетът на многофункционалната зала ще е около 500 седящи места. В нея ще могат да се практикуват редица спортове – волейбол, баскетбол, спортна стрелба и др. Залата ще има  заведение и съблекални и ще бъде изградена, според всички изисквания. Финансирането бе осигурено от правителството на Бойко Борисов, а строителните дейности се очаква да започнат още тази година.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)