Избрани Новини

Мая Спасова: Развитието на общините, където управлява ГЕРБ, е реално и видимо

Кандидатът за народен представител от община Бобов дол Мая Спасова проведе срещи с жители на Големо село и Бабино

"Общините, в които има кметски екип на ПП ГЕРБ, се развиват видимо. За съжаление, в нашата община това не се случва", заяви кандидатът за народен представител от община Бобов дол Мая Спасова. Заедно с останалите кандидати от листата на ГЕРБ, Спасова проведе срещи с жители на селата Големо село и Бабино.

По време на срещите Мая Спасова посочи колко е важно да има правителство, което да гарантира стабилност, икономически растеж и реални политики за справяне с проблемите. "За страната е важно да има управление, което няма да взема популистки решения само за да управлява на всяка цена, а ще прокарва наистина правилните политики. Затова е важно да се гласува доверие на ГЕРБ да управлява държавата. Ние изпълняваме своите обещания и заставаме с лицата си пред хората. Да, много от нещата на местно ниво зависят от кметския екип, от управлението на Общината, но реално правителството създава перспектива за развитие на всички важни сектори", заяви още кандидатът за народен представител Мая Спасова. Тя посочи, че ГЕРБ се грижи реално и за малките населени места. "Където има работещи кметове на ГЕРБ, силна местна и централна власт, работещ Парламент, то нещата се случват по единствения правилен начин - европейския", посочи тя.

Спасова заяви още, че досега приоритет на ГЕРБ са били инфраструктурните проекти. "Безспорно, без да има изградени пътища, детски градини, площадки за игра, санирани сгради и т. н., не можем да говорим за развитие на бизнеса и привличане на инвеститори. Във всяка нормална европейска страна е така. С всичко направено досега от ГЕРБ се постави една стабилна основа, за да можем да говорим реално за увеличаване на доходите и подобряване на стандарта на живот. Нашата мисия сега са по-високи доходи, постигнати чрез реален растеж и работеща икономика", каза тя.

Мая Спасова призова жителите на община Бобов дол на 26-ти март да гласуват за партията, която наистина иска да прави нещо за българските общини, а това е ПП ГЕРБ, с номер 11 в интегралната бюлетина!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов