Избрани Новини

"Орлетата" потеглиха за победа за Стара Загора

Трябват им две победи в последните две срещи

Тази сутрин за Стара Загора потегли отбирът на "Пирин". "Орлетата" ще гостуват на "Верея", в предпоследен мач от редовния сезон на Първа професионална лига. 19 - футболисти се качиха в клубния автобус.

Днес момчетата на Милен Радуканов ще направят последна тренировка преди утрешния мач, който е с начален час 13.00. Освен трайно контузеният Аймен Суда всички останали футболисти са здрави и са готови да участват в последното гостуване на тима за редовния сезон. Наказани състезатели няма, а в групата се връща възстановения Даниел Младенов. Зелено-белите ще търсят пълен актив от точки на негостоприемния терен на "Верея". Само две победи до края дават шансове на благоевградчани за място в топ 6 на Първа лига. За тази цел орлетата имат нужда и от подкрепата на своите фенове. А те ще я получат още утре в Стара Загора така, както бе по време на гостуването в Ловеч на "Монтана".

Фен клубовете на Пирин организират екскурзия до Стара Загора. Автобусът потегля в деня на мача 18 март в 8.30 часа от паркинга пред хотел "Ален мак". Цената е 10 лева, а местата са ограничени.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)