Избрани Новини

Даниела Савеклиева в Благоевград: Доверете се на ГЕРБ, за да остане България на верния път

Няма друга партия, която може да покаже толкова съградено, заяви Савеклиева

Множество теми от програмата на ГЕРБ обсъдиха кандидатите за народни представители на партията Даниела Савеклиева, Бисер Михайлов, Красимир Чакъров, Кирил Стамболиев и Юрий Воев с жители на благоевградските квартали „Запад”, „Еленово” и „Ален мак”. Присъстващите на срещите заявиха силната си подкрепа за реалистичната управленска програма на партията и изразиха увереността си в ангажимента и потенциала на кандидатите на ГЕРБ от Благоевград да работят за нейното реализиране. 

Основно бяха разисквани темите, засягащи ежедневието на всеки български гражданин – образование, здравеопазване, работни места, социална политика, условия за бизнеса, инфраструктура.

Като народен представител в 42-то и 43-то Народно събрание, Даниела Савеклиева напомни за  успешно реализирани политики от правителствата на ГЕРБ до момента, някои от които, за съжаление, понастоящем не намират приемственост. Такава е например програмата за саниране, от която благоевградчани се възползват в най-голяма степен и видимите резултати са налице.

"Хората оценяват политиците по свършеното. Няма друга партия, която може да покаже толкова съградено. Допринесохме за наличието на ресурс и потенциал за положителна промяна, така че сега да можем да обърнем поглед към всеки един отделен гражданин. Затова залагаме повече на реформи в образованието, по-силна социална политика, подобряване на бизнес средата. Предлагаме реформи за спиране на злоупотребите със социални помощи, стабилна пенсионна система, подкрепа за майките, инвестиции в ранно детско развитие. Знаем, че за кратко време хората искат да видят още резултати и ако ни се доверите, ще продължаваме с още по-големи усилия, а не с популизъм, да градим България. Защото сега битката е наистина за това дали България ще остане на верния път“, заяви Даниела Савеклиева.

Бисер Михайлов специално подчерта огромното значение на изградената от правителствата на ГЕРБ пътна инфраструктура, което е предпоставка за повече инвестиции, за по-безопасно пътуване, за подем на по-слабо развитите райони.

"Подкрепата за ГЕРБ на предстоящите избори е подкрепа за развитието на всеки един от жителите на Благоевградска област, на България. Тази подкрепа е за довършването на магистрала „Струма”, за реализирането на възможностите, които ще ни даде предстоящата програма „Региони в растеж“, за нови басейни, паркове, детски градини, площадки. Знаем, че именно правителството на ГЕРБ с премиер Борисов извоюва пускането на спрените преди европейски средства. Хората сега са нетърпеливи да стартира отново санирането. За да го постигнем, подкрепете ни с №11 и заедно можем да го направим“, призова Бисер Михайлов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов