Избрани Новини

Кирил Калфин: С 14 млн. лв. бе направен пътят между Рила и Рилския манастир

"Парите бяха осигурени от правителството на Борисов", допълни той

"Когато кметският екип на община Рила е имал нужда, ние винаги сме се отзовавали и сме работили като съмишленици. Само преди няколко месеца бе открит за свободно преминаване пътят между Рила и Рилския манастир. Правителството на Борисов осигури 14 млн. лв., за да бъде направен този стратегически за региона участък", заяви по време на среща с жители на община Рила водачът на листата на ГЕРБ Кирил Калфин.

Отделно от това, Калфин посочи, че при управлението на ГЕРБ е направен пътят до с. Падала и е санирано училището в община Рила.

"Имаме готов проект за детската градина. Също така имаме одобрен и финансиран проект за асфалтирането на 8 улици. Благодарението на правителството на Бойко Борисов, в с. Смочево изградихме ВиК инсталация", обясни още Кирил Калфин. Той посочи, че има още какво да се направи, но и това не е никак малко за един регион.

Водачът на листата в Кюстендилска област подчерта, че ГЕРБ води една коректна и толерантна кампания. "Посочваме това, което сме направили - реално е и се вижда, както и това, което смятаме да направим в бъдеще. Приоритетите ни за управление са реалистични и се базират на развитието на икономиката", категоричен бе Кирил Калфин.

Пред съгражданите си кметът на община Рила, Георги Кабзималски, посочи, че разликата между ГЕРБ и БСП е, че ГЕРБ мисли напред и в дългосрочен план, а БСП - не. "За разлика от опонентите си, ПП ГЕРБ винаги е имала програма за управление, платформа за развитие на страната", подчерта още той.

По време на срещата с рилчани присъстваха и останалите кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ - Ивайло Константинов, Виктор Янев, Радослава Чеканска, Михаела Крумова, Мая Спасова, Марта Желязкова - Копанарска и Даниела Стоянова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов