Избрани Новини

Даниела Савеклиева: ГЕРБ ще продължи да работи за България

"Ще постигнем работеща икономика, а чрез нея ще увеличим доходите на българите", заяви Савеклиева

ГЕРБ ще продължи да работи за развитието на България. Управленската ни програма е разписана така, че да постигнем работеща икономика, а чрез нея да увеличим доходите на българите. Това каза областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и втора в листата на партията в Благоевградска област Даниела Савеклиева на среща с представители на Сдружение „Ние, жените” – Благоевград.

„ГЕРБ доказа в годините, когато управлява, че може да изпълни това, което обещава. Никога не сме лъгали хората, не сме използвали популизма, залага ли сме на реалистични и реализируеми ангажименти”, подчерта Савеклиева. Тя поясни, че в новата управленска програма на ГЕРБ има надграждане, защото, ако преди няколко години е било важно да се създава инфраструктурата, сега погледът е обърнат  към хората, образованието, социалната сфера.

Дамите от сдружението се интересуваха какви конкретни ангажименти за развитието на Благоевградска област ще поеме, ако бъде избрана за народен представител. ”Като приоритет си поставям довършването на автомагистрала „Струма”, защото този проект е изключително важен за развитието на региона. Продължаването на програмата за саниране, която променя живота на българските семейства и променя облика на градовете ни. За мен, като майка, е важно да се случат промени в образованието. ГЕРБ предвижда мерки за подобряването на условията на работа на учителите, за увеличаване на престижа на учителската професия. Ще  подкрепя всички мерки в сферата на висшето образование, защото Благоевград е образователен център и доброто функциониране на висшите учебни заведения ще помогне Благоевград да продължи развитието си”, обясни кандидатът за народен представител.

Даниела Савеклиева призова на предстоящите парламентарни избори да се гласува с №11 в бюлетината, защото ГЕРБ предлага решения и гарантира развитието на страната ни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)