Избрани Новини

Александър Мацурев: Банско трябва да има втори кабинков лифт

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ в Благоевградска област сe срещна с работещи в "Юлен" АД

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ в Благоевградска област Александър Мацурев сe срещна с работещите в  "Юлен" АД. Разискавани бяха въпроси, засягащи  приоритети му, ако бъде избран за народен представител. Мацурев препотвърди пред участниците твърдата си позиция за Втори кабинков лифт.

Кандидатът за народен представител и трети в Благоевградски избирателен район в листата на ГЕРБ остро реагира на прекратяването на процедурата за Плана за управление на Национален парк "Пирин"от МОСВ под натиск.

"Пред вас искам да изложа отново позицията си, която винаги съм поддържал - Втора кабинка трябва да има. И аз, ако получа вашето доверие, ще работя и като депутат това да се случи. Ще полагам усилия Банско и общината ни да получават най-доброто. Чувствам се подготвен, познавам добре проблемите като заместник-кмет и в парламента ще ползвам този опит в интерес на вас, моите съграждани”, каза Александър Мацурев.

Той апелира на предстоящия вот да се гласува трезво, да не се разпиляват гласове, за да има Банско свой представител в Народното събрание.

"Третото ми място в листата на ГЕРБ дава реални шансове това да се случи, за разлика от някои мои опоненти от града, които са на неизбираеми позиции. Очаквам подкрепата ви", каза още Мацурев по време на срещата. Той използва случая и благодари на сдружение "Бъдеще за Банско" за  декларираната подкрепа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов