Избрани Новини

Цветан Цветанов в Дупница: ГЕРБ държи на демокрацията и на правовия ред (снимки)

Нека не допускаме в управлението тези, които искат да я премахнат, призова Цветанов

"ГЕРБ държи на демокрацията и на правовия ред. Ако някой политик, който иска да бъде във властта, твърди, че демокрацията е взела много, то той не заслужава да управлява. Дупница е дала много за демокрацията на България - барикадите и всичко това, което направиха дупничани тогава." Това заяви председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с жители на община Дупница.

На срещата присъстваха водачът на листата за Кюстендилска област - Кирил Калфин, кметът на Дупница инж. Методи Чимев, кметът на Сапарева баня Калин Гелев, общинският координатор на ГЕРБ - Дупница и кандидат за народен представител Ивайло Константинов, както и останалите кандидати - Виктор Янев, Радослава Чеканска, Михаела Крумова, Мая Спасова, Марта Желязкова - Копанарска и Даниела Стоянова.

Пред присъстващите Цветан Цветанов заяви, че е важно ГЕРБ да победи на тези избори, защото БСП не предлага реални решения за България. "Единственото, към което се стремят, е да вземат властта. Те могат само да консумират властта, без да правят полезни политики за хората. В момента кметовете на българските общини се нуждаят от стабилно правителство, за да не се повтаря отново периодът 2013 -2014 г., когато бяха спрени европейските фондове", каза той.

Цветанов подчерта, че благодарение на стабилното правителство но "Борисов 2", парите са постъпвали в местните бюджети и така са финализирани важни инфраструктурни проекти в цялата страна.

"Не е важно само да спечелим, а да победим с убедителна разлика от поне 11%", заяви още той. Цветан Цветанов обясни, че политиката на ГЕРБ е кристално ясна - харчи се  толкова, колкото се изкарва. Той бе категоричен, че БСП, ДПС и ДОСТ не трябва да бъдат част от каквото и да е управление.

Кметът на община Дупница инж. Методи Чимев заяви пред присъстващите, че градът е това, което е, благодарение на ПП ГЕРБ и на управлението на Бойко Борисов. "В този град за последните 6 години влязоха 61 млн. лв. В Дупница се санират 24 блока, има подготвени още 63. Това е пак благодарение на ГЕРБ и на кабинета "Борисов", подчерта инж. Методи Чимев.

Ивайло Константинов заяви, че никой не може да отнеме доверието, което е изградило правителството на Борисов пред европейските партньори. "На 26-ти март подкрепете ГЕРБ с номер 11 в интегралната бюлетина, защото моментът е преломен за страната ни и за нейното развитие", посочи той.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)