Избрани Новини

Кметът на Благоевград: Гордея се, че съм ваш кмет!

"С гласа си, в подкрепа на ГЕРБ, показахте мъдрост и отговорност към бъдещето - вашето и на децата ни", заяви д-р Атанас Камбитов

Кметът д-р Атанас Камбитов отправи обръщение към гражданите на Благоевград. В него се казва:

Скъпи съграждани и приятели,
Само преди дни вие направихте своя избор!
За пореден път хиляди благоевградчани дадоха  доверието си на ПП ГЕРБ, затвърждавайки позициите й на първа политическа сила.
Оценихте направеното, повярвахте в реалните решения и правилната посока, в която избрахме да вървим! Заедно! И заедно спечелихме убедително и тези избори.
С гласа си, в подкрепа на  ГЕРБ,  показахте мъдрост  и отговорност към бъдещето - вашето и на децата ни.
Вие избрахте и казахте "Да"! Да  продължим да се развиваме и довършим започнатото! За да има повече спокойни майки, весели деца и млади хора, които избират академичен Благоевград, за да получат образованието си. Млади хора, които  идват от цяла Европа и света в музикалната столица на Балканите, в каквато се превърна областният  център.  Благоевград се развива с бързи темпове, защото за града ни  правителството на ПП ГЕРБ, начело с лидера й Бойко Борисов, направи много и резултатите са видими за всички.
Скъпи съграждани, с избора си показахте, че сте истински европейци, осъзнали свободата да изразяват и защитават волята си в трудни условия!
Благодаря ви, че не се подадохте на манипулации, не повярвахте на неизпълними и фалшиви обещания, а гласувахте със здрав разум и без излишни емоции. За стабилна България и модерен ,европейски Благоевград !.
Благодаря на всеки от вас  за гласуваното доверие, за правилния ви избор  и възможността да продължим пътя си във вярната посока!
Гордея се, че съм ваш  кмет! 
С уважение : Атанас Камбитов



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)