Избрани Новини

Поставят традиционната великденска украса в Благоевград

И този Великден ще премине в цветове и изненади

Започна поставянето на традиционната великденска украса в Благоевград. Характерните символи на големия християнски празник ще бъдат разположени на централни места в града. Община Благоевград се е погрижила и този Великден да премине в цветове и изненади. На входа на Благоевград отново ще има поставено приветствие, на кръговите кръстовища ще се поставят красиви украси. Пред сградата на Община Благоевград вече се оформи пролетен кът, а до фонтаните бяха разположени пъстри великденски яйца.
През следващите дни в областния център на Пиринско отново ще бъдат монтирани красивите и традиционни цветни арт инсталации по централните улици. Едно от най-оживените места в Благоевград -  площад „Македония”, ще се превърне и в мястото, на което ще се проведе любимото събитие за малките жители и гости на Благоевград „Лов на великденски яйца“. На площадното пространство място ще намерят и великденски къщички.
С поредните великденски изненади кметът д-р Атанас Камбитов и Община Благоевград пожелават на жителите и гостите на Благоевград светли празници!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)