Избрани Новини

Започва традиционното пролетно почистване в община Гоце Делчев

Общината ще награди най-активните в почистването с парични суми

Традиционното пролетно почистване в община Гоце Делчев тази година ще се проведе във времето от 6 до 13 април 2017 г. Община Гоце Делчев ще подсигури на всички желаещи да се включат в кампанията по пролетното почистване полиетиленови торби и ръкавици. По населени места можете да се обръщате към кметове и кметски наместници за снабдяване с чували и ръкавици, както и за помощ при извозването на събраните отпадъци.
Всички, които и тази година ще подкрепят инициативата за почистване на община Гоце Делчев, е добре да спазват няколко основни правила:
• Всички събрани битови отпадъци да бъдат изхвърлени в съдовете за смет, а когато те се запълнят да се използват чували, които след това да се поставят на удобно за извозване място.
• Кастренето и орязването на клони да не се извършва безконтролно - подайте сигнал в Община Гоце Делчев предварително къде се налага това. Изрязаните клони трябва да се събират на подходящи и удобни за извозване места.
Община Гоце Делчев има възможност да извози събраните по време на почистването отпадъци, като за целта е необходимо да се сигнализира на телефон 0888 006 080.
И тази година Община Гоце Делчев ще спази традицията и ще награди най-активните в почистването с парични суми.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов