Избрани Новини

Започна традиционното пролетно почистване в Сандански

Всички населени места в общината също се включват

Традиционното пролетно  почистване в община Сандански тази година ще се проведе на 7 и 8 април 2017 г. Всички детски и учебни заведения на територията на общината също се присъединяват към кампанията „За един по-чист град“ 2017 г. като освен своите детски градини и училищни дворове ще се почистват и района около църква „Св. Георги, парка, Летния театър, районът около Пожарната и Поликлиниката,  ж.к. „Спартак“, Казепов, МБАЛ „Свети Врач“, Евангелска църква, Футболен стадион и Пазара. Общинска администрация – Сандански ще почистват  Околовръстно шосе „Стефан Стамболов“, гробищен парк и пътят от Санаториума до Манастирчето. Военно формирование 26400 гр. Благоевград се присъединяват в района на ул. „Кръстьо Хаджииванов“, СБС – ж.к. „Спартак“. Всички населени места в община Сандански също се включват в инициативата.

Всички, които и тази година ще подкрепят инициативата за почистване на община Сандански, е добре да знаят, че всички събрани отпадъци трябва да бъдат оставяни в чували до контейнерите за смет, тъй като в дните на почистването ще има организирано извозване от община Сандански.

Нека обединим усилията си и заедно направим по-чисто и приветливо мястото, в което живеем. Призоваваме всички жители на община Сандански да се присъединят към акцията и почистят своите дворове и жилищни пространства.

Община Сандански уведомява всички, че желаещите да се присъединят към акцията могат да се запишат на телефон 0882 011030.

Партньори на община Сандански са „Стройкомтранс ”, „УВЕКС” и „БУЛЕКОПАК“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов