Избрани Новини

Представят иновациите във финансовия сектор в Благоевград

Водеща FinTech компания на българския пазар ще проведе бизнес среща

На 20 април 2017г., една от водещите FinTech компании на българския пазар Paysera България, ще проведе бизнес среща с фирми от област Благоевград, на която ще запознае своите гости с иновациите във финансовия сектор, как те помагат на бизнесите и кои са новите методи за извършване на платежни операции.
Paysera България е глобална платформа за парични преводи и платежни услуги, която предлага изгодни международни валутни преводи със своето модерно онлайн решение. Международните валутни преводи през онлайн системата на Paysera се извършват за 0.15 EUR за преводи в EUR в ЕС и 3.25 EUR за преводи извън ЕС за компании, независимо от стойността на трасфера. За физически лица, първите 30 бр. преводи всеки месец за напълно безплатни. Друго предимство на системата е бързината, с която се извършват трансакциите – обикновено в рамките на деня, а нерядко и за 2-3 часа за преводи в EUR в ЕС.
Екипът на Paysera България ще запознае посетителите с това как могат да плащат почти 100 пъти по-малко за международни преводи и да пестят време и средства за своя бизнес - до 1000 лв. всеки месец от такси за международни преводи, и да инвестират тези средства в  своето развитие и конкурентоспособност.
Освен изгодните международни преводи, Paysera България ще разкаже на предприемачите и за специализираните платежни услуги за търговци, като портал за онлайн плащания за е-магазини с банкови сметки, карти, SMS и др.; система за продажба на електронни билети за събития, както и международна VISA карта, за изгодни разплащания в EUR в чужбина и за теглене за пари в брой от банкомат.

Бизнес срещата ще се проведе в четвъртък, 20 април 2017г. от 17:00ч. в конферентната зала на хотел „Монте Кристо“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов