Избрани Новини

Балет "Арабеск" показва в Благоевград впечатляващ спектакъл

Италианската преса не пести суперлативи за спектакъла

Балет "Арабеск" пристига в Благоевград, за да представи впечатляващия спектакъл "Carmen collection". Жители и гости на Благоевград ще могат да се насладят на красивите танцови съчетания днес от 19:00 часа в зала "Яворов".

Костюмите и сценографията са дело на талантливия художник Николина Костова- Богданова, а хореографията е на Боряна Сечанова. В ролите ще се въплътят Таня Кацарова като Кармен,  Даниела Иванова - Тя, Асен Наков - Той, Васил Дипчиков - Хосе, Стефан Вучов – Ескамилио, Теодора Стефанова – Смъртта. В спектакъла участват и Андрея Андонова, Виктория Петрова, Мария Касабова, Петя Колева, Стефка Табакова,Валери Миленков, Ервин Есен и Филип Миланов. Страстният и агресивен спектакъл ще бъде на фона на завладяващата  музика на Петър Дундаков.
Предстои да бъде представен един много емоционален спектакъл с неочаквано и дръзко решение на образа на Кармен,  който се преплита със съвременното му превъплъщение в лицето на една дизайнерка и нейното ревю, носещо името на „Кармен“.
Италианската преса не пести суперлативи за създателите и изпълнителите на този бляскав по тяхно мнение спектакъл, който „взриви“ през септември миналата година италианската публика, препълнила театър „Аржентина“ - една от най-представителните театрални зали в Италия.
Спектакълът “Carmen collection” е копродукция на ДМБЦ и БНР, със съдействието на STING AD, Andrews fashion studio, БНР и Златина Русева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов