Избрани Новини

"Третото око“ от Олег Ерньов гостува на Благоевград

Постановката е на Борислав Чакринов

Постановката на Борислав Чакринов „Третото око“ от Олег Ерньов гостува на Благоевград.
Романтично-езотерична комедия ще ви покаже, че животът невинаги върви по план. Един добър човек е стресиран от новия свят, в който безразличието, неправдите и беззаконието са станали ежедневие. Но той отказва да се примири безропотно и започва да търси прагматичен подход за решаване на проблемите. Неочаквано в живота му се появява светлина – едно жизнерадостно момиче, което не е загубило оптимизма си и вярата в доброто у хората.
От липса на нежност и внимание страда и съседката, която намира отдушник в музиката и търсенето на духовното.
И в крехкия свят на човешките взаимоотношения баналното и поетичното, битовото и възвишеното, трагичното и сантименталното се заплитат в кълбетата на делничното. Но вярата, надеждата и любовта остават живи.
Тази ведра, хумористична история представя реалните човешки взаимоотношения и от наръчник на песимиста се превръща в наръчник на оптимиста. Неочакван край? Може би да, а може би не, но общото житие на героите от панелния блок няма да ви остави равнодушни.
Постановката е на Борислав Чакринов, с участието на Невена Бозукова, Стефан Иванов, Милена Маркова, Александър Александров.
Любителите на Мелпомена могат да гледат постановката „Третото око“ в Благоевград на 20 април от 19:00 часа в зала „Пейо Яворов“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов