Избрани Новини

Андрей Новаков ще промотира европейското финансиране

Ще участва в национална обиколка в над 20 града в страната

Евродепутатът Андрей Новаков ще участва в национална обиколка в над 20 града в страната за промотиране на възможностите за европейско финансиране за българския бизнес. Събитията са част от национален бизнес форум „Силни региони за силна икономика“.

Поредицата от срещи, чийто график може да бъде намерен на сайта на събитието, започва на 20 април във Враца. На всяко от събитията, които ще продължат до 29 юни с тържествено закриване в Благоевград, основни партньори са местните власти. Очаква се активно участие на предприемачи и бизнесмени от региона, академични експерти, неправителствени организации и търговски палати. 

В рамките на обиколката Новаков ще разясни подробности около кандидатстването по европейски програми за българските фирми, както и повече информация как може да се използва безплатната платформа „Еврофинансирай“. Възможностите за градско развитие чрез финансови инструменти също ще бъдат застъпени.
Националният форум се организира от сп.„Бизнес клуб“ и е подкрепен от над 20 организации,  институции и агенции, сред които Изпълнителната агенция на малките и средните предприятия, Българска Агенция за инвестиции и Българска Банка за развитие.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)