Избрани Новини

Откриха официално Планинско изкачване "Благоевград- 2017“

Стартът на кръга на Националния рали шампионат по Планинско изкачване "Благоевград- 2017“ ще бъде даден утре в 10 часа

За поредна година в Благоевград се провежда втори кръг от Национален рали шампионат по Планинско изкачване „Благоевград- 2017“. Днес и утре пътят към Делвино ще се превърне в състезателно трасе на високите скорости и спортните коли. 

Официалното откриване на състезаниетото се състоя на обяд в 12.30 пред Ларго Мол. След откриването беше проведен  брифинг със състезателите. Около 13:30 часа състезателните автомобили с ескорт бяха откарани до трасето на ралито, където е  проведена официална тренировка. Пътят към село Делвино ще бъде затворен до 19:00 часа.

Официалният старт на кръга на Национален рали шампионат по Планинско изкачване „Благоевград- 2017“ ще бъде даден утре в 10:00 часа. Трасето, където ще се проведе състезанието, ще бъде затворено за движение 08:30 до 16:00 часа.  След финала на автомобилното рали, което се очаква да е около 15:00 часа, ще бъдат обявени крайните резултати и ще последва награждаване на победителите.

Стартът на автомобилното състезание по традиция ще бъде от ж.к. “Еленово“ до село Делвино. Участъкът е с дължина 3 700 метра. Провеждането на планинското рали  се превърна в традиция на Община Благоевград. То се  организира със съдействието на Общината, спортен клуб „ДИАМО“, БФАС и други партньори.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов