Избрани Новини

Инж. Емил Гущеров е новият председател на Общински съвет - Дупница

Емил Гущеров е от най-активните членове на политическата организация в цялата област

Инж. Емил Гущеров бе избран за председател на Общински съвет - Дупница на днешната редовна сесия на мини парламента. Той зае мястото на досегашния председател Ивайло Константинов, който получи подкрепата на своите съграждани и бе избран за народен представител от листата на ГЕРБ.

Емил Гущеров бе предложен от Асен Пилев и групата общински съветници от ПП ГЕРБ. Той бе единственaта издигната кандидатура за председателското място. Съветниците от ОбС - Дупница гласуваха тайно, като от урната бяха извадени 19 бюлетини, подкрепящи кандидатурата на Гущеров.

Новият председател на Общинския съвет благодари за подкрепата и изрази надежда, че работата на институцията ще продължи да бъде все така добра. "Вярвам, че заедно и с общи усилия можем да работим за развитието и доброто на община Дупница", заяви още той.

Емил Гущеров е от най-активните членове на политическата организация не само в община Дупница, а и в цялата област. Той е организационен секретар на ПП ГЕРБ в област Кюстендил. Гущеров бе и народен представител в 41-вото Народно събрание. Той е един от учредителите на партията в областта.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов