Избрани Новини

В Банско успешно реализират проект "Твоят час”

Той е предизвикателство за учители, гордост за родители и забавление за децата

През учебната 2016/2017 година в Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” – Банско успешно стартира Проект „Твоят час” с групи за дейности по интереси „В света на приложното изкуство” – 3 клас с ръководител Елена Райкова, „Да творим заедно” и „Забавен английски за най-малките” – 1 клас с ръководители Янка Духова и Здравка Чакърова, „Краезнание” – 4 клас с ръководител Елена Георгиева. По проекта работят Татяна Златева и Весела Гайдаджиева с деца от 1 и 2 клас с обучителни трудности.
На 27 април 2017 г. в Благоевград учениците участваха в Дефиле на изявите по Проект „Твоят час”. В категория “Мултимедиен продукт” работните групи „Краезнание” и „В света на приложното изкуство” бяха удостоени с най-висока оценка от експертен съвет към Регионално управление на образование на МОН – Благоевград.
В презентациите „Народни будители от Банско” и „Да знаем! Да помним! Да предаваме!” участваха учениците Константина Чобанова, Валери Жучков, Мария Джолева и Мартина Барякова.
На събитието присъства Иванка Бонкина – мл. експерт направление „Образование” към Община Банско, която е и председател на Съвета към Проекта „Твоят час”.

 


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)