Избрани Новини

Тримата тенори "Уникалните гласове“ ще пеят в Благоевград

Концертът е днес в зала "Яворов“ от 19:00 часа

Тримата български тенори „Уникални гласове“ ще изнесат впечатляващ концерт в Благоевград.  Изявата е насрочена за днес в зала „Яворов“ от 19:00 часа. „Уникалните гласове“ ще зарадват почитателите си със своя талант и великолепни изпълнения.
След изключително успешни гастроли у нас и в чужбина, тримата певци ще подарят истински музикален празник на жителите и гостите на Благоевград. Публиката ще чуе невероятни изпълнения на евъргрийни, класически арии, канцонети, руски и български шедьоври в различни стилове.
„Уникалните гласове“ - Георги Петров, Борис Луков и Веселин Вачев пресъздават музика за мечти и любов, светлина от чувства, топлина от нежност. Съчетават красотата на оперния глас с различни музикални жанрове - поп, рок, джаз. Георги Петров е тенор , който притежава уникален плътен и в същото време звънлив тембър, който трудно може да сбъркате. Той е тенор, който не спира да се развива и достига най-високото майсторство и качество в оперното пеене. Завладява със силна харизма, неповторимо излъчване и витална енергия, която предава непосредствено на публиката. Веселин Вачев – тенор, е солист на Представителния ансамбъл на Българската армия. От 2007г. е част от „Уникалните гласове“. Притежава голяма музикалност и усет към стила и хармонията. Борис Луков – тенор, е считан за една от бъдещите оперни надежди на България, едва на 22 години е приет за един от тенорите в трио "Уникалните Гласове". Наред с изявите на триото неговият талант не остава незабелязан за ръководството на Държавна опера Варна, където е поканен да бъде един от солистите на театъра и изпълнява роли из оперите на Верди, Пучини, Леонкавало и др.
Концертът в Благоевград се очаква с голям интерес. Почитателите на музиката и Тримата български тенори ще станат част от впечатляващо представление. Билети за събитието се продават на касата на зала „Яворов“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)