Избрани Новини

МГЕРБ - Кюстендил отбелязаха Деня на Европа

Включи се и информационният офис на евродепутата д-р Андрей Ковачев

Младежката организация на ГЕРБ в Кюстендил съвместно с информационния офис на евродепутата д-р Андрей Ковачев проведоха инициатива по повод Деня на Европа - 9-ти май. В рамките на деня бе проведена информационна кампания, в която се включиха десетки кюстендилци.

Младите хора организираха викторина, съдържаща въпроси за дейностите и целите на ЕС, както и акценти от работата на д-р Андрей Ковачев. За всички включили се, от информационния офис на евродепутата в Кюстендил, бяха подготвени специални награди и рекламни материали. Малки и големи жители на Кюстендил оставиха своите послание върху постер, символизиращ единството на ЕС.

Със съвместната инициатива бе отбелязана и 10-тата годишнина от присъединяването на България в Европейския съюз. В тази връзка, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев стартира конкурс, насочен към млади хора, които по негова покана да посетят Европейския парламент в Брюксел през юни 2017 г.

Темата на конкурса е: „Първите 10 неща, с които свързвате членството на България в ЕС“, а участие в него могат да вземат млади хора от 18 до 29-годишна възраст. Кандидатите могат да изпращат своите предложения под формата на текст, презентация, снимки, видео или друго. Няма ограничения за обема и дължината на отговорите.

Адресът, на който се изпращат материалите, както и въпроси, свързани с конкурса, е: info@andrey-kovatchev.eu. Необходимо е участниците да посочат своите три имена, възраст, населено място, контакти за обратна връзка и кратки мотиви за включване в посетителската група. Срокът за кандидатстване в конкурса е до 21 май 2017 година.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов