Избрани Новини

В ЮЗУ започна 18-тата Студентска научна конференция за спорт и здраве

Тя се организира от факултета "Обществено здраве, здравни грижи и спорт“

Днес в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград ще се проведе 18-тата Студентска научна конференция на факултета „Обществено здраве, здравни грижи и спорт“. Форумът започна в 9:00 часа в зала 114 на Учебен корпус 1.
Програмата на конференцията е разделена на три секции – „Кинезитерапия и спорт“, „Социални дейности и здравни грижи“ и „Логопедия“.
Секционните заседания на студентите от специалностите „Кинезитерапия“ и „Спорт“ ще се проведат в Центъра за функционални изследвания в спорта и кинезитерапията (Спортен комплекс на ЮЗУ „Неофит Рилски“, етаж 2) от 9:30 до 12:30  часа. Студентите от специалностите „Социални дейности“ и „Здравни грижи“ ще заседават в зала 114, Учебен корпус 1 от 9:30 до 16:00 часа. Научните разработки на студентите от специалност „Логопедия“ ще бъдат представени в Заседателната зала на Ректората от 9:30 до 13:00 часа.
Участието в Студентската научна конференция дава възможности на студентите от бакалавърските, магистърските и докторантски програми да представят своите съвместни разработки с колеги и преподаватели, да се запознаят с научните тематики и проблеми в другите специалности, да се опознаят и да участват в съвместни интердисциплинарни изследвания, както и да направят своите първи научни публикации.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов